Gam Time 14-

Game Time is een vrije inloop activiteit waar de jeugd samen gamen, samen spelen en samen leren. wist je dat …het samenkomen zorgt voor ontwikkeling op sociaal. lichamelijk en geestelijk gebied? er is een breed assortiment aan games, zoals Fortnite, FIFA, Rolblox, Legue of Legends,
Just Dance en Mario Kart.

je bent samen met anderen verantwoordelijk voor de spullen die jullie gebruiken. Via ons ruilsysteem zorgen we dat iedereen evenveel kans en tijd krijgt of zij of haar favoriete game te spelen. er zijn begeleiders om jullie te ondersteunen tijdens game time.
tussen speel rondes bieden wij aan de deelnemers verschillende anderen activiteiten, waarmee zich ontwikkelen in het spelen van games en sociaalvaardigheden. door de reflectie op hun spelsessie, bewegingsoefeningen tussen door leren de kinderen spelenderwijs beter om te gaan met winnen en verliezen.

Datum 13 maart 2023 - 26 juni 2023
Tijd 15:30 - 17:00
Locatie Huis van de Wijk Mozaïek
Buurt
Oude noorden
Leeftijdscategorie
Kinderen (4 t/m11)

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden