Talenthouse GameTime 14+

GameTime is een vrije inloop activiteit waar jongeren samen gamen, samen spelen en samen leren. Wist je dat… het samenkomen zorgt voor ontwikkeling op sociaal, lichamelijk en geestelijk gebied? Er is een breed assortiment aan games, zoals Fortnite, FIFA, Roblox, League of Legends, Just Dance en Mario Kart.
Je bent samen met de anderen verantwoordelijkheid voor de spullen die jullie gebruiken. Via ons ruilsysteem zorgen we dat iedereen evenveel kans en tijd krijgt om zijn of haar favoriete game te spelen. Er zijn begeleiders om jullie te ondersteunen tijdens GameTime.
Tussen spelrondes bieden wij de deelnemers verschillende andere activiteiten, waarmee zij zich ontwikkelen in het spelen van games en in sociale vaardigheden. Door de reflecties op hun speelsessie, bewegingsoefeningen tussendoor leren de kinderen spelenderwijs beter om te gaan met winnen en verliezen.

Datum 26 september 2022 - 31 december 2023
Tijd 16:00 - 18:00
Locatie Huis van de Wijk De Propeller
Buurt
Provenierswijk
Leeftijdscategorie
Jongvolwassenen (15 t/m 27)

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden