Talentplaza: GameTime 14-

Game Time is een vrije inloop activiteit waar de jeugd samen gamen, samen spelen en samen leren. wist je dat… het samenkomen zorgt voor ontwikkeling op sociaal, lichamelijke en geestelijk gebied? er is een breed assortiment aan games, zoals Fortnite, FIFA, Roblox, league of legends, Just Dance en Mario Kart.
je bent samen met de anderen verantwoordelijk voor de spullen die jullie gebruiken. Via ons ruilsysteem zorgen we dat iedereen evenveel kans en tijgt om zijn of haar favoriete game Time spelen. er zijn begeleiders om jullie te ondersteunen tidens Game Time, tuusen spelrondes bieden wij de deelnemers verschillende andere activiteiten, waarmee zij zich ontwikkelen
in het spelen van games en in sociaal vaardigheden. door de reflecties op hun spelsessie, bewegingsoefening tussendoor leren de kinderten splenderwijs beter om te gaan met winnen en verliezen.

Datum 11 september 2023 - 11 december 2023
Tijd 15:30 - 17:00
Locatie Het Klooster (Oude Noorden)
Buurt
Oude noorden
Leeftijdscategorie
Jongeren (12 t/m14)Kinderen (4 t/m11)

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden