Zondagmiddagsoos Ouwe Rotten

De Zondagmiddagsoos van ouwe rotten van 14.00-16.00 uur in De Banier, Banierstraat 1 Entree: 2 euro (incl. koffie, thee en iets lekkers)

19 maart – Energie Waar krijg jij energie van? Waar kom jij je bed voor uit? Met verhalen, gedichten, muziek en dans houden we onze energie op peil.

23 april – Gastvrijheid Open je deuren en ontvang iedereen die langskomt. Ontmoetingen met anderen verrijken ons leven. Dit vieren we met verhalen, gedichten, muziek en dans.

21 mei – Protest In iedereen huist een rebel. Wat zijn jouw daden van protest? We rebelleren met verhalen, gedichten, muziek en dans.

25 juni – Op reis We gaan op avontuur in de wereld en in de wijk. Een ontdekkingsreis met verhalen, gedichten, muziek en dans.

Datum 19 maart 2023 - 25 juni 2023
Tijd 14:00 - 16:00
Locatie Huis van de Wijk De Banier
Buurt
Agniesebuurt
Leeftijdscategorie
Volwassenen (67 t/m 74)

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden