Corona update: Maatregelen in het kader van corona verlengd tot en met 28 april

1 april 2020

Gisteravond maakte de regering bekend dat alle maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Voor SOL betekent dit dat de Huizen van de Wijk in ieder geval tot die datum gesloten blijven. De medewerkers van SOL vanuit het Ouderen Maatschappelijk Werk houden telefonisch contact met de ouderen. De School Maatschappelijk Werkers zijn bereikbaar via hun mail en onderhouden intensief contact met de school en ouders. Dit geldt ook voor de Samen Leren coaches. De SOL hulplijn van uit SOL Welzijn is dagelijks bereikbaar, zie de mobiele nummers op onze homepage. SOL heeft een aantal activiteiten op het gebied van bewegen inmiddels online gezet, zie https://www.solnetwerk.nl/thuislessen-beweging-doe-met-ons-mee/

De komende tijd worden op dit vlak nog meer initiatieven ontwikkeld. Wij houden u hiervan op de hoogte via de website en facebook. Heeft u vragen, bel ons dan!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden