Checkpoint en Formulierenteam verder als ‘Infoplein’

28 september 2023

In Rotterdam kennen we de mooie traditie van de ‘formulierenteams’. Een laagdrempelige plek waar bewoners terecht kunnen met hun vragen over post en formulieren. Voortaan gaat deze service in alle gebieden van SOL verder onder de noemer ‘Infoplein’. Een vertrouwde naam voor bewoners van Feijenoord, een nieuwe naam voor het Formulierenteam in IJsselmonde en Checkpoint in Noord.

Tijdens de Infopleinen van SOL zitten studenten, vrijwilligers en professionals op vaste momenten klaar in de Huizen van de Wijk om buurtbewoners te helpen met (digitale) communicatie met de overheid en ander instanties.

Alleen op afspraak

Vanaf 9 oktober zijn de Infopleinen van SOL alleen nog te bezoeken op afspraak. Als inwoner van Feijenoord, IJsselmonde of Noord kun je bellen met 010 – 244 82 40. Je krijgt dan een tijdstip toegewezen en de telefonist vertelt je of je bepaalde zaken moet meenemen naar het spreekuur.

Door alleen nog op afspraak te werken, kunnen we de wachttijden voor bewoners enorm beperken en de hulp die we bieden nog beter uitvoeren.

De koffie staat klaar!

Graag tot ziens bij een van de Infopleinen van SOL.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden