De Gezonde Tour gaat van start

4 maart 2020

Maandag 23 maart organiseert SOL samen met Dock weer de Gezonde Tour. Dit jaar heeft de tour het thema ‘safari’, waardoor de workshops onder diverse dieren vallen. U kunt bijvoorbeeld uw balans testen bij de cheetah of uw bloeddruk meten bij de giraffe. Daarnaast kunt u met nog veel meer activiteiten gratis meedoen en alle gezondheidsvoorlichtingen bezoeken.

Deze editie geeft de Gezonde Tour extra aandacht aan de gezondheid van 55 plussers! Er wordt daarom speciaal voor 55 plussers een oefen-les gegeven over het bewegen in een stoel bij Humanitas Bergweg. Tijdens de tour kunt u ook uw gebit checken, een massage krijgen, je weerbaarheid en verdedigingskracht uittesten en hoe je gezond zwanger kan zijn. Ook wordt er een demonstratie gehouden van zorg Robot Zara… De Gezonde Tour nodigt jong en oud uit om mee te doen! Daarnaast is het ook gratis.

De Gezonde tour is van 12.00 uur tot 17.00 uur in Het Klooster Oude Noorden, ruivenstraat 81 en het Jan van der Ploeghuis, Hooglandstraat 67

Wilt u meer weten? Let dan op onze Facebook en de website of mail naar gezondinnoord@solentwerk.nl

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden