De Onvergetelijke Wandeling

15 juli 2021

Met De Onvergetelijke Wandeling maken we een match tussen een wijkbewoner en een wandelmaatje. Het wandelmaatje biedt gezelschap en is voor de wijkbewoner een motivatie om wekelijks een wandeling te maken.

Bij het maken van de match focussen we op gedeelde wensen, hobby’s of passies, zodat we een langdurige match kunnen maken. Doordat de wijkbewoner met (beginnende) dementie er even uit is, ervaart ook de mantelzorger wat ruimte.

Tijdens het wandelen bewaren we 1,5 meter afstand, dus ook in coronatijd is De Onvergetelijke Wandeling een gezonde activiteit, voor lichaam en geest.

Wandel je mee?

Ken je een thuiswonende oudere met (beginnende) dementie die graag wil wandelen? Of ben/ken je een wijkbewoner die graag wandelmaatje wil worden?

Neem dan contact met ons op:

T: 010 – 244 82 40
E: wandel@solnetwerk.nl

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden