#Durftevragen bij wijknetwerkbijeenkomsten in Noord

18 september 2019

Hoe stel je nou een goede vraag? Hiervoor is het belangrijk dat je de vraag allereerst durft te stellen. En vervolgens de vraag zo formuleert dat je deze inspirerend is en mensen prikkelt om mee te gaan doen/denken. Ook kwamen we erachter dat we vaak een andere vraag stellen dan we eigenlijk bedoelen. Allemaal belangrijk om de juiste mensen mee te krijgen als je een vraag stelt.
Hier hebben we tijdens de wijknetwerkbijeenkomsten Oude Noorden en Blijdorp/Bergpolder/Liskwartier/Agniesebuurt/Provenierswijk mee geoefend met actieve partners uit de wijk. Dank aan Jan-Peter Bogers voor de inspirerende middagen, aan Stichting Nieuw Thuis voor de gastvrijheid en aan Food & Other stories voor de heerlijke catering.

Mocht je interesse hebben om ook mee te doen aan de wijknetwerkbijeenkomsten, neem dan contact op met de spin in ’t web, Femke Hartendorp (fhartendorp@solnetwerk.nl).

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden