Ervaringen van Ouderen Maatschappelijk Werker Hamid in WIJ(K)

29 juni 2021

“Dan werd hij een andere man. Zijn ogen lichtten op en dan zag ik weer die stoere zeebonk van vroeger.” In het nieuwe magazine WIJ(K) vertelt Hamid Azaimi, Ouderen Maatschappelijk Werker bij SOL, over zijn ervaringen als OMW’er in het Wijkteam Rotterdam. Met in het bijzonder het verhaal van Piet, een voormalig cliënt en bewoner van Afrikaanderwijk.

Hamid ziet het als zijn missie om eenzaamheid bij ouderen te bestrijden, door meer sociale contacten voor hen te regelen. Ook helpt hij ouderen om mobiel te blijven. Daardoor kunnen ze zelfstandig wonen en onbezorgd hun dagelijkse dingen blijven doen.

Lees het hele verhaal van Hamid in WIJ(K) Magazine op pagina 38-41:

WIJ(K) Magazine

WIJ(K) is een uitgave van de Gemeente Rotterdam en diverse partners uit de wijk. Vorige week viel de eerste editie op de deurmat bij wijkteammedewerkers en partners uit de wijken. WIJ(K) geeft een inkijkje in het werk van het wijkteam en de samenwerking met het wijknetwerk. Het magazine staat vol verhalen, anekdotes, weetjes, feiten en cijfers.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden