Hanina’s Taal Talkshow

27 februari 2020

Op 20 februari was de eerste Hanina’s Taal Talkshow van dit jaar in Studio de Bakkerij. Het thema was dit keer Taal en Eten.

Hanina had weer bijzondere gasten.

  • Linda Roodenburg heeft het Rotterdams Kookboek geschreven. Zij vertelde dat Rotterdams eten nu eten uit alle culturen is. Ze maakt mooie verhalen bij de recepten in haar boek.
  • Firas is een kunstenaar uit Syrië, maar in Nederland volgt hij een opleiding tot cateraar bij de Tafel van Zeven. Hij vertelde heel enthousiast over zijn ervaringen. Hij is een rolmodel voor anderen.
  • Fadua El Bouazzaoui van de Voorlichters Gezondheid heeft iedereen laten zien hoe belangrijk taal is voor een goede gezondheid.

Natuurlijk waren er ook spellen en konden de bezoekers meepraten over taal en eten.

De volgende Taal Talkshow is op donderdag 2 april om 13.00 uur in Studio de Bakkerij. De Talkshow is een samenwerking tussen Studio de Bakkerij, St. Lezen & Schrijven en SOL.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden