Interview SOL Movisie Nieuwsbrief project oudere migranten

21 oktober 2019

Het aantal oudere migranten met dementie in Nederland groeit hard. Dat bemerkt ook SOL Ouderen Maatschappelijk Werker Zeki Celikkaya en mede projectleider van ‘Oudere migranten met vergeetachtigheid en dementie’. Een onzichtbare groep die volgens hem niet snel om hulp vraagt. Ook het hulpaanbod sluit vaak niet aan. Met alle schrijnende gevolgen van dien. Een nieuw project in Rotterdam probeert daar – met hulp van mantelzorgers – verandering in te brengen. ‘Vraag wat een mantelzorger nodig heeft, ga dat niet alvast invullen.’ Lees het interview met Zeki Celikkaya in Movisie.

https://www.movisie.nl/artikel/verkeerde-schoenen-moskee-uit?utm_campaign=MovisieMail&utm_content=Movisiemail+17102019&utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden