Jongeren over hun hub in Bloemhof

23 mei 2023

Hoe zorg je ervoor dat jongeren zich thuis en veilig voelen in een jongerenhub? Wat vinden zij belangrijk en waar hebben ze behoefte aan? Samen met de jongerenwerkers van JOZ, benaderde SOL tijdens ambulante rondes de jongeren en nodigden ze uit hierover mee te denken.

Meedenken en meedoen

Een groot aantal van de jongeren weet Studio Oleander, waar de jongerenhub in is gevestigd, al te vinden. Zij zijn wekelijks aan het werk in de (opname)studio. Op verzoek van de jongeren wordt deze nu geluidsdicht gemaakt en op een aantal fronten vernieuwd.

Meer dan muziek

Daarnaast komt er een aparte ruimte waar jongeren terecht kunnen voor leerondersteuning. Samen met het netwerk Bloemhof en de jongeren gaan we de jongerenhub verder vormgeven en de komende tijd ook meer openen, waaronder een in IJsselmonde.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden