Kaarten maken in het Krachthuis

7 oktober 2019

Jetty is een dame die graag naar het Krachthuis komt. Ze houdt van creatieve dingen doen en ze neemt daarin het voortouw. Vervolgens worden de plannen gesmeed. Cilia heeft veel spullen om kaarten te maken, Anita koopt wat schaartjes om het werken wat makkelijk te maken en dan is het zover. De eerste kaarten zijn gemaakt en volgende week gaan we eraan verder, want is het is nog niet af.

Iedere woensdag is het Krachthuis open in de Banier. Bedoeld voor 55+ers die een dagje uit huis willen en iets willen doen wat bij hen past. Dat kan van alleen praten, tot het maken van gedichten zijn. Van knutselen tot een spel spelen. Engels leren en leren lezen van gedichten. Dus echt van alles.

Wilt u meedoen? Kom langs of bel Anita Kornman op 06-11886979. Zij komt graag met u kennismaken en bespreken welke kracht u zou willen vinden of inzetten.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden