Kom een kopje soep met je buren eten

18 september 2019

We kijken terug op twee zeer gezellige burendagen. Goede buren in de buurt zijn enorm belangrijk merken wij en wij gunnen ons vaak te weinig tijd om elkaar goed te leren kennen. Om dit makkelijker te maken hebben we een activiteit gepland tijdens etenstijd. Ontmoet uw buren was het thema. De buren van de Vrije Ban (Willebrordusstraat, Schiekbroekselaan en de Rodenrijsestraat) waren op maandag 16 september uitgenodigd. Dit deden we een dag later ook voor de buren van Het Buurtuitzendburo (Abraham Kuyperlaan, Dr. de Visserstraat & Savornin Lohmanlaan).

Bij het weggaan kreeg iedereen een goodie bag waar o.a. een gratis kopje koffie in zat van de Bagels & Beans (Eudokiaplein), dank hiervoor Stefanie!

#GoedeBurenBuurt.

Bedankt Wilskracht Werkt, De Samaritaan en Bewonersorganisaties Bergpolder & Liskwartier voor de mooie samenwerking.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden