Luister eens: ik sta achter je

11 mei 2021

Aandacht door 1-op-1 contact, van jongs af aan, van kind tot jongvolwassene. Zodat jongeren in kwetsbare wijken opgroeien tot stabiele volwassenen met kansen. Dat is waar jongerenwerk om draait.

In een video van WIN010 delen diverse jongeren hun ervaringen met jongerenwerk en vertellen jongerenwerkers hoe belangrijk het is om dichtbij te zijn: fysiek in de wijk, dichtbij de jongeren zelf. Onder andere aan het woord zijn Elton, Jongerenmakelaar bij SOL, en Aziz.

Aziz vertelt hoe moeilijk hij het vond om over zijn problemen te praten. Achteraf is hij blij dat jongerenwerkers hem op een laagdrempelige manier gestimuleerd hebben om dit toch te doen. Zoals Elton ook zegt: “Wij zijn er om te zeggen ‘Luister eens, ik sta achter je. Je hebt in ieder geval één iemand achter je’.”

In deze video van WIN010 delen diverse jongeren hun ervaringen met jongerenwerk en vertellen jongerenwerkers hoe belangrijk het is om dichtbij te zijn: fysiek in de wijk, dichtbij de jongeren zelf.

 

 

WIN010

WIN010 is een samenwerking tussen Buurtwerk, DOCK, Welzijn op de Hoek, Wmo Radar, PIT 010 en SOL.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden