Mantelzorgers van harte welkom!

8 november 2022

Deze week zetten wij alle mantelzorgers in het zonnetje, vanwege de Dag van de Mantelzorg. Met een heerlijke verwenmiddag, leuke en ontspannende activiteiten, muziek en lekker eten en drinken. Mantelzorgers uit Feijenoord, IJsselmonde en Noord zijn van harte welkom!

Gewoon een luisterend oor, een gericht advies, informatie en tips van professionals of lotgenoten, cursussen, themabijeenkomsten, etc. Mantelzorgers kunnen vaak wel wat extra hulp gebruiken. Niet alleen deze week! Daarom bieden wij mantelzorgers door het jaar heen ondersteuning op individueel niveau, in groepsverband en in de vorm van vrijwilligers die de zorg even kunnen overnemen.

Bent of kent u een mantelzorger in Feijenoord, IJsselmonde of Noord? Wees welkom op onderstaande locaties en tijden voor wat extra verdiende aandacht en ontspanning!

𝗙𝗲𝗢𝗷𝗲𝗻𝗼𝗼𝗿𝗱
πŸ“… donderdag 10 november
πŸ• 13.00 – 15.30 uur
πŸ“ Huis van de Wijk Irene

π—œπ—π˜€π˜€π—²π—Ήπ—Ίπ—Όπ—»π—±π—²
πŸ“… donderdag 10 november
πŸ• 13.00 tot 16.00 uur
πŸ“ Huis van de Wijk Grote Hagen

𝗑𝗼𝗼𝗿𝗱
πŸ“… vrijdag 11 november
πŸ•ž vanaf 15:30 uur
πŸ“ Humanitas Bergweg

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden