Meld u aan voor een gratis SOL Cursus Reanimatie en AED

25 november 2019

SOL biedt, in samenwerking met het Rode Kruis, aan 24 wijkbewoners een gratis Cursus Reanimatie en AED aan. Dit is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. U leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en EHBO te verlenen.

De cursus duurt vier uur, waarin u leert te reanimeren met en zonder AED en tegelijkertijd een erkend certificaat behaalt. En vindt in januari/februari 2020 plaats.

Wilt u graag leren reanimeren, woont u in de buurt en heeft u zelf niet de financiële middelen om een cursus reanimatie te volgen, neem dan contact op met SOL. Dit kan via het email adres info@solnetwerk.nl of bel ons op 010 – 244  82 40.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden