Nieuwe welzijnsopdracht van start: met en voor bewoners!

1 juni 2022

Op 1 juni 2022 start de nieuwe welzijnsopdracht ‘Heel de stad’ van de gemeente Rotterdam. Een opdracht die SOL uitvoert in de gebieden Feijenoord, IJsselmonde en Noord.

Samen met bewoners en partners maken wij ons in Feijenoord, IJsselmonde en Noord sterk voor het kansrijk, veilig en gezond opgroeien van kinderen, tieners en jongeren. Voor het langer gezond en veilig thuiswonen van ouderen. En voor kwetsbare Rotterdammers, zodat zij hun talenten ontdekken en ontwikkelen en weer kunnen meedoen in de maatschappij.

Wij leren u graag kennen!

De komende maanden leren wij bewoners en partners in met name de 2 voor ons nieuwe gebieden Feijenoord en IJsselmonde graag beter kennen, zodat wij samen aan de slag kunnen met deze mooie nieuwe opdracht. Vanaf dinsdag 7 juni staan de deuren van onze Huizen van de Wijk wijd open en is iedereen van harte welkom om kennis met ons te komen maken.

Om onze organisatie en medewerkers goed voor te bereiden op de nieuwe opdracht, zijn de Huizen van de Wijk op 1, 2 en 3 juni gesloten. Activiteiten die wél doorgaan, zijn bij de deelnemers van deze activiteiten bekend.

We kijken uit naar mooie samenwerkingen en initiatieven voor en door bewoners in de wijk!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden