Ouderenkennis SOL over eenzaamheid en sociaal isolement gebundeld in boek

16 februari 2020

Op 20 februari aanstaande tijdens de jaarlijkse conferentie van Coalitie Erbij Rotterdam, verschijnt het boek ‘Interventieprofielen voor de aanpak van eenzaamheid en sociaal isolement bij ouderen’. Het boek is geschreven door Anja Machielse, Hoogleraar Humanisme en Sociale Weerbaarheid en Bijzonder Hoogleraar Empowerment van Kwetsbare Ouderen, samen met SOL Ouderen Maatschappelijk Werker Janneke Ariaans.

In het boekje worden acht profielen beschreven van ouderen, waardoor het voor professionals eenvoudiger wordt om de juiste aanpak te kiezen. Een die volledig aansluit bij de achtergrond, leefsituatie en wensen van de ouderen.

Het boekje is een uitgave van Coalitie Erbij Rotterdam, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en de Universiteit van Humanistiek.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden