Overgrote deel corona maatregelen verlengd

22 april 2020

Gisteravond maakte de regering bekend dat het overgrote deel van de maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot woensdag 20 mei. Wel begint het basisonderwijs vanaf 11 mei en mogen kinderen tot en met twaalf jaar vanaf 28 april – de meivakantie – weer trainen in teamverband. Voor de jeugd tot en met 18 jaar geldt hierbij de anderhalve meter afstand. De jeugd- en jongerenmakelaars van SOL zijn nu druk bezig om activiteiten te bedenken die binnen dit kader vallen. Via Facebook en de website houden wij u hiervan op de hoogte.

De Huizen van de Wijk blijven in ieder geval tot die datum voor (groeps)activiteiten gesloten. Heeft u vragen? Bel de SOL hulplijnen of maak gebruik van Chatpoint.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden