Safari Fit festival | de Gezonde Toer

10 maart 2022

Ga je mee op safari? Samen met onze partners organiseren we op maandag 28 maart, van 11.30 tot 15.30 uur, de Safari Fit festivaleditie van de Gezonde Toer. Een festival dat geheel in het teken staat van gezondheid: mentaal en fysiek. Ga mee op deze ludieke, leuke en leerzame Safari door het Oude Noorden en check hoe gezond je bent!

Hoe word je gezond en hoe blijf je gezond? Doe de diverse gratis gezondheidschecks: meet je bloeddruk, bereken je vetpercentage of doe de tandplakcheck. Of draai aan een rad om erachter te komen of je ook mentaal gezond bent.

Alle deelnemende organisaties die je tijdens de Safari tegenkomt, zijn onderdeel van het wijknetwerk en bieden deze checks aan om het welzijn van bewoners in Noord te bevorderen. Hierdoor kunnen we bewoners die deelnemen aan de Safari doorverwijzen naar een aanbieder in hun directe omgeving.

Programma

We starten de Safari om 11.30 uur bij Huis van de Wijk Mozaïek. Bekijk hieronder het volledige programma van deze Gezonde Tour:

Flyer Safari Fitfestival | de Gezonde Toer

Flyer Safari Fitfestival | de Gezonde Toer

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden