SOL organiseert ZomerTalent010

6 mei 2021

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de zomervakantie. Vanuit de Gemeente Rotterdam heeft SOL namelijk de aanbesteding gegund gekregen voor het organiseren van ZomerTalent010. Een leuk én leerzaam vakantieprogramma voor basisschoolleerlingen uit Rotterdam.SOL ZomerTalent010 - een leuk én leerzaam vakantieprogramma voor groep 6, 7 en 8!

Verspreid over tien dagdelen organiseren we leuke én leerzame activiteiten voor ruim 1500 kinderen uit groep 6, 7 en 8 van meer dan 70 basisscholen in heel Rotterdam. De activiteiten zijn bedoeld voor Rotterdamse kinderen die in de vakantieweken vaak minder in aanraking komen met de Nederlandse taal.

ZomerTalent010 vindt plaats van 26 juli tot 6 augustus 2021. Hoe het programma er precies uit komt te zien, dat communiceren we binnenkort via deze website. Een zomers vooruitzicht!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden