SOLcast #4: Ramadan met de politie!

8 april 2021
SOLcast #4 met politieagent Mustapha

Hoe gaat een politieagent, die zelf meedoet aan de ramadan, om met de ramadan en bijvoorbeeld de avondklok? Om hier meer over te horen, nodigden Jeugd- en Jongerenmakelaars Said en Brian voor SOLcast #4 hun eerste gast uit: politieagent Mustapha.

SOLcast: in gesprek over de actualiteit

Een podcast beginnen om jongeren te betrekken bij actuele, maatschappelijke onderwerpen. Ga er maar aan staan! SOL Jeugd- en Jongerenmakelaars Said Ajar en Brian Berkhout durfden het aan.

Eerder gingen Said en Brian met elkaar in gesprek over complottheorieën rondom het coronavirus, de verkiezingen: ga jij stemmen? Op wie ga jij stemmen? En hoe maak je eigenlijk een goede keuze? En over straatcultuur: wat is het en vanaf welke leeftijd gaat straatcultuur een beetje leven?

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden