Taalgroep voor analfabeten

2 oktober 2019

Er start binnenkort een taalgroep, specifiek voor analfabeten. Voor bewoners van Noord die (nog) slecht Nederlands spreken en niet kunnen lezen of schrijven (soms ook niet in hun moedertaal). Voor de kenners onder ons: een alfa groep.

Deze taalgroep wordt georganiseerd door Alsare, het taalinstituut dat de opdracht van de gemeente Rotterdam heeft gekregen voor non-formele taaltrajecten op Noord. Deze nieuwe taalgroep heeft dus les van een NT2-docent, gespecialiseerd in alfa’s. De groep start zeer binnenkort en krijgt twee keer in de week les en is gratis voor de deelnemers.

De start/inschrijfbijeenkomst is
Woensdag 9 oktober
Tussen 9.00- en 10.30 uur
Huis van de wijk Mozaïek

Voor inschrijving en aanmelding: stuur je mogelijke deelnemers/kandidaten naar de inschrijfbijeenkomst. Ze kunnen langskomen van 9.00 tot 10.30 uur en ze worden ontvangen door Alsare. De deelnemers krijgen dan te horen hoe het verder gaat.

Voor meer informatie:
Alsare, Sara Smets, tel 06 10575350; s.smets@alsare.nl

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden