Thuis in beweging: Sport met ons mee!

25 maart 2020

Door de coronacrisis hebben wij helaas alle sportactiviteiten moeten stoppen. Maar juist nu is bewegen en fysieke activiteit belangrijk om gezond te blijven. Actief blijven is heel eenvoudig als je met ons meedoet! Want we zijn heel hard bezig om onze sportactiviteiten digitaal te maken, zodat jullie deze thuis online kunnen doen. Gewoon via de website. We beginnen met SOLsa / Sumba. Vanaf nu plaatsen we op steeds nieuwe lessen. Kijk daarvoor op deze pagina:

Thuislessen beweging: Doe met ons mee!

De beweegactiviteiten die je nu thuis kunt volgen zijn:

SOLsa/ Sumba. Docent: Suana Schrauwen

SOLsa/ Sumba is dansen op vrolijke swingende muziek en fitnes tegelijk. Het is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Dans ervaring is niet nodig. De bewegingen zijn eenvoudig. Iedereen kan thuis meedoen. Wil jij je fitter voelen, je conditie verbeteren en hou je van dansen dan is SOLsa/ Sumba echt iets voor jou! Er zijn vier lessen beschikbaar en je ziet op filmpje 5 hoe eenvoudig het is. Doe met ons mee!

  • SOLsa/ Sumba: les 1
  • SOLsa/ Sumba: les 2
  • SOLsa/ Sumba: les 3
  • SOLsa/ Sumba: les 4

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden