Van intentie tot loonstrook | Hoe je succesvol mensen begeleidt naar werk

1 februari 2021

Vanuit SOL geloven we erin dat als je mensen individueel intensief begeleidt, en samen je doelen opstelt en, liefst zo hoog mogelijk, dat dit de eerste stap is op weg naar nieuw zelfvertrouwen en elan.

Sensia, Dudley, Esther, Fatima of Onur vijf mensen van de totaal tien die wij interviewden voor ons boekje ‘Van Intentie tot Loonstrook’ gaven ondanks tegenslagen niet op. Met vallen en opstaan, vonden zij weer een plek waarin ze gezien worden en datgene doen waar ze goed in zijn. Het levensmotto van Onur is: Geef nooit de moed op. En die van Fatima: hoe moeilijk ook, ga je droom achterna.

In dit boekje vertellen tien Rotterdammers hoe ze de baan vonden die ze dagelijks met plezier doen en hoe ze daarbij zijn geholpen door onze jongeren- en participatiemakelaars. Uit alle verhalen blijkt dat een beetje aandacht een heel verschil kan maken.

Maar het allerbelangrijkste blijft toch wel: geef nooit op!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden