Leiden

SOL Factor 20. Droom, durf en doe! Meld je snel aan voor de zomeractiviteiten

Alles kan! Wat dacht je van tokkelen, longboarden of capoeira? Met een circus meedoen,  je eigen rhyme schrijven of gewoon lekker suppen? Of wil jij alles weten over wat er gebeurt in de natuur en op ruik- en proefexcursie gaan? Of zie je jezelf meer als uitvinder en programmeur. Wil je daarin verdiepen en eigen experimenten doen? Ook dat kan! Doe met ons mee! Ontdek onze zomeractiviteiten! Van 20 juli t/m 28 augustus, voor jeugd in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar.

Kijk in de agenda voor de zomeractiviteiten en meld je snel aan!

Bij het aanmelden voor een activiteit vragen we je om een aantal contactgegevens. Door je inschrijving te voltooien ga je ermee akkoord dat we deze gegevens gebruiken voor de uitvoering van de activiteit. Tevens gelden tijdens al onze activiteiten de SOL spelregels.

De activiteiten vinden plaats volgens de laatste richtlijnen van de RIVM. Lees de corona maatregelen die gelden tijdens de SOL zomerprogrammering activiteiten goed door, je leest zie hier.

 

 

Opvoeden en opgroeien doe je samen

Een gezond, veilig en kansrijk Leiden dat is het uitgangspunt van SOL voor de komende vijf jaar in Leiden. Waarbij de bewoners en hun talenten centraal staan. We ontwikkelen ‘lerende wijken’, community’s die ontstaan met de inzet, kracht en hulp van bewoners en onze samenwerkingspartners. Samen denken, samen doen en samen leren is de kern van onze aanpak.

Wat gaan we doen?

De komende vijf jaar ontwikkelen wij in Leiden een samenhangende wijkprogrammering gericht op ouders en jeugdigen. Daarnaast onderzoeken wij samen met onze wijkpartners wat echt nodig is in de wijk. Zodat onze programmering aansluit op de behoeften en wensen van ouders en jeugdigen in alle wijken van de stad. Daarbij werken we zowel samen met professionals als vrijwilligers.

Hoe ziet dat in de dagelijkse praktijk eruit?

Pleinen in Leiden krijgen een uitgebreid sport- en spelaanbod. SOL medewerkers zijn actief en zichtbaar in de wijk. We willen dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren meedoen. Daarom maken we meedoen zo eenvoudig mogelijk. Ook organiseren we grootschalige sportevenementen en campagnes zoals een gezinssportdag of een waterevenement waarbij we het frisdrankgebruik ontmoedigen en het drinken van water stimuleren.

Opvoeden en opgroeien doe je samen!

Onze school- en opvoedondersteuning staat in het teken van talentontwikkeling. Jeugdigen worden op een positieve en sportieve manier gestimuleerd te ontdekken waar ze goed in zijn. Ook vergroten wij de kennis en vaardigheden van ouders bij opvoedingsvraagstukken. Zo zorgen we samen ervoor dat kinderen opgroeien tot zelfstandig en krachtig jongvolwassen.

Meer informatie?

Heb je zelf goede ideeën, wil je graag als vrijwilliger aan de slag, heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie, neem contact met ons op via info@solnetwerk.nl of tel. 010 – 2448240

 

Laatste nieuws

20
juli 2020
Zomerprogrammering Leiden en Rotterdam vandaag van start
8
juli 2020
Meld je aan voor de SOL Factor 20 zomeractiviteiten!
7
juli 2020
Vakantieprogrammering SOL Factor 20 vanaf morgen 8 juli online
7
juli 2020
Wethouder Marleen Damen wenst het team van SOL succes

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden