Bezoek wethouder lerende wijkaanpak Leiden 

3 juni 2023

De Leidse wethouder Abdelhaq Jermoumi (Kansengelijkheid, Jeugd en Onderwijs) was op uitnodiging van onze SOL Communitybuilder Souhailla Hadje in de Mors om te zien hoe SOL de Lerende Wijkaanpak daar uitvoert.

En hoe kun je dat beter doen dan via een speciaal hiervoor ontwikkeld spel. Dit deed hij onder andere samen met ouders, jongeren en onze samenwerkingspartners. Een mooie bijeenkomst waarin alle aanwezigen het spel met veel plezier speelden.

Lerende Wijk Aanpak

In zowel de Mors- als het Bos- en Gasthuisdistrict passen wij de Lerende Wijk Aanpak (LWA) toe. Dit doen wij samen met bewoners en wijkpartners. Kenmerk van de LWA is: meer focus & samenhang, partnerships met ouders & jeugdigen, analyse en gebruik van data en lerende wijken in plaats van apart lerende organisaties.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden