‘Boontjes laten zich de kaas niet meer van het brood eten’

23 januari 2023

Een mooi artikel in het Leidsch Dagblad over jongerenwerkrestaurant Leidse Boontjes, waarvan SOL sinds juli 2021 zorgt voor de begeleiding van de deelnemende jongeren naar een stabiel bestaan en een passende plek op de arbeidsmarkt.

“De Leidse insteek is een stuk breder dan de Rotterdamse Heilige Boontjes. Het gaat bij ons om jongeren met een uitdagingen van uiteenlopende aard”, zegt teamcoch Amy Snijders. “Inmiddels is 80% succesvol uitgestroomd. Dat wil zeggen met een perspectief en een waardevolle plek op de arbeidsmarkt. En dat hoeft niet per se een baan te zijn, kan ook dagbesteding.” Nu het lunchrestaurant zich zo succesvol door de corona heen heeft geslagen, dromen ze van uitbreiding. Lees het volledige artikel in het Leids Dagblad:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden