Opening nieuwe locatie JIP Leiden

15 september 2023

Op donderdag 14 september opende wethouder Julius Terpstra (Wonen, Bouwen en Welzijn) de nieuwe locatie van het Jongeren Informatie Punt (JIP), op Nieuwstraat 7 in Leiden. Een plek waar alle Leidse jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 27 jaar terechtkunnen voor informatie, hulp en advies. Gratis en anoniem.

Of het nu gaat om geld, seks, drugs, school, werk of andere dingen waar jongeren zelf geen antwoord op hebben, de jongerenmakelaars van SOL helpen de jongeren verder. Nadat jongeren de wethouder enkele vragen hadden gesteld over dingen die hen bezighouden, werd het JIP officieel geopend met een hard applaus van alle aanwezigen. De aanwezige photobooth werd veelvuldig gebruikt; ook de wethouder ging nog even op de foto, samen met Khaled en Manolito!

Bereikbaarheid JIP

Het JIP Leiden is iedere donderdag geopend van 17.00 u tot 20.00 u, zonder afspraak! Wil je je vraag liever digitaal stellen? Dat kan ook! Het JIP is bereikbaar via Instagram: @jip.sol. Naast fysiek op de Nieuwstraat 7 in Leiden en online via Instagram, is het JIP in alle wijken van Leiden bereikbaar via de mobiele nummers en WhatsApp van de SOL jongerenmakelaars.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden