SOL Factor 22 – Hét zomerprogramma in Leiden!

De zomer komt eraan: tijd voor SOL Factor 22! Hét vakantieprogramma voor de jeugd (4-18 jaar) van Leiden met voor elke leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint!

Bekijk het programma Meld je aan!

Na de succesvolle edities van SOL Factor 20 en SOL Factor 21, mag SOL ook dit jaar de vakantie van de jeugd in Leiden nóg leuker maken. Samen met veel clubs en andere organisaties hebben we een mooi programma samengesteld met allerlei activiteiten: sportief, creatief, avontuurlijk of onderzoekend, voor iedereen wat wils.

De hele zomer lang, van maandag 11 juli t/m vrijdag 19 augustus, organiseren we deze activiteiten voor de jeugd in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar!

 

Schrijf je snel in voor een activiteit!

Kijk in de online agenda en schrijf je snel in voor de activiteit die je wilt volgen. Je kan filteren op datum en op leeftijd. Zie je een super leuke activiteit? Klik er dan op om snel je plekje te reserveren.

Meld je aan!

Bij het aanmelden voor een activiteit vragen we je om een aantal contactgegevens. Door je in te schrijven, ga je ermee akkoord dat we deze gegevens gebruiken voor de uitvoering van de activiteit. Tijdens onze activiteiten gelden de SOL spelregels.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden