SOL Factor 23 – Hét zomerprogramma in Leiden!

De zomer komt eraan: tijd voor SOL Factor 23! Hét vakantieprogramma voor de jeugd (4 tot 27 jaar) van Leiden met voor elke leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint!

Na de succesvolle editie van vorig jaar, mag SOL ook dit jaar de vakantie van de jeugd in Leiden nóg leuker maken. Samen met veel andere organisaties, verenigingen en zelfstandige ondernemers hebben wij een mooi programma samengesteld met onder andere sportieve, culturele, creatieve en vooral hele leuke activiteiten.
Oftewel… voor ieder wat wils.

De hele zomer lang, van dinsdag 11 juli t/m vrijdag 18 augustus, organiseren wij deze activiteiten voor de jeugd in de leeftijd van 4 tot en met 27 jaar!

Bekijk het programma 4 t/m 12 jaar (pdf)

Bekijk het programma 12+ jaar (pdf)

Aanmeldsysteem

Dit jaar werken wij met een nieuw aanmeldsysteem: de SBG-app.

Download deze hier:

Download Our App - Tagg-N-Go   File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

Volg onderstaande stappen om je aan te melden voor de zomeractiviteiten. Lukt het niet om je via de SBG app aan te melden, stuur dan een berichtje naar vakantie@solnetwerk.nl of ga naar de locatie van SOL bij jou in de wijk en vraag de jeugd- en jongerenmakelaar om hulp! Wij van SOL helpen je graag verder.

Wij zullen ook actief zijn op social media, houd deze dus goed in de gaten!

 

LET OP: Ben je een ouder en wil jij je kind aanmelden voor een of meerde activiteiten? Let dan op dat je een subprofiel voor je kind aanmaakt! Tijdens onze activiteiten gelden de SOL spelregels!

Zie hier onze activiteiten ⬇️

SOL online

In samenwerking met Epic Youth hebben wij een online zomerprogramma opgesteld.

Benieuwd wat er online allemaal te doen is?

Bekijk het programma SOL online (pdf)

Aanmelden doe je hier!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden