Vakantieprogrammering SOL Factor 20 vanaf morgen 8 juli online

7 juli 2020

Vanaf woensdag 8 juli kun je je aanmelden voor de zomeractiviteiten van SOL Factor 20! Dat kan heel eenvoudig op deze site. En maandag 20 juli gaat het dan echt beginnen. Dan start de zomervakantieprogrammering in Leiden. Samengesteld door SOL (SOL Factor 20) en verschillende organisaties in Leiden. De hele zomer lang gedurende zes weken tot en met vrijdag 28 augustus zijn er activiteiten voor de jeugd in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar!

Zeven thema’s

Bij SOL Factor 20 zijn zeven thema’s waaruit je kunt kiezen: kunst, muziek, natuur, sport, techniek & media, de wereld en je wijk. Daarnaast ontwikkelden ook veel musea, op jeugd- en ‘buiten’ gerichte organisaties evenals sportclubs in Leiden voor de zomer speciale kinder- en jeugdprogramma’s. Voor elke leeftijdsgroep is er een aanbod. Zie voor het volledige aanbod de brochure op deze site! Scholen ontvangen de brochure uiterlijk 15 juli aanstaande.

 

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden