Video: Opvoeden doe je niet alleen

10 februari 2022

Opvoeden doe je niet alleen, maar met de hele omgeving. In Leiden organiseren we samen met onze partners van VRAC leuke activiteiten voor kinderen, waarmee we het risico op schooluitval en vroegtijdig schoolverlaten verminderen. We laten kinderen kennismaken met sport en bewegen, taalontwikkeling, wereldoriëntatie en zelfontwikkeling. Zowel binnen als buiten school. It takes a Village to Raise A Child!

In onderstaande video vertellen Elles van Capel (Community Builder bij SOL) en Chrissie (Projectleider bij PIT) meer over het project. Sharon Mooten (Jeugd- en Jongerenmakelaar bij SOL) gaat in gesprek met de broertjes William en Wadea en hun moeder Katja. Dat is waarvoor we het doen!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden