Een plek waar iedereen zich thuis voelt, dat is het streven van onze communitybuilders voor onze Huizen van de Wijk. Zij zijn de ziel en het hart van de wijk. Als ‘verbinders’ zorgen zij ervoor dat een Huis van de Wijk van en voor iedereen is.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bewoners

  • Dagelijks zijn in het Huis van de Wijk tientallen activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Kijk op Agenda wat er dagelijks te doen is!
  • Mist u iets in het activiteitenoverzicht? Heeft u behoefte aan een bepaalde cursus of een andere vorm van bewegen of sport? Meld het ons, dan kijken wij samen hoe en of wij dit kunnen realiseren.
  • Naast de dagelijkse activiteiten kan er ook heerlijk worden gegeten in een Huis van de Wijk. Van de Hollandse pot tot Aziatische gerechten.
  • Koffie drinken en niets doen, gewoon gezellig kletsen kan natuurlijk ook!

Opdrachtgevers

  • Wij beheren verschillende Huizen van de Wijk. Onze communitybuilders zijn gericht op het leggen van verbindingen tussen de behoeften van de bewoners en het aanbod van bestaande organisaties in de wijk. Voor bewoners fungeren zij als centraal aanspreekpunt voor hun vragen, ideeën of informatie.

Veelgestelde vragen

Dat is juist de bedoeling. Een Huis van de Wijk is voor en door bewoners. Het gaat om activiteiten die een bijdrage leveren aan de buurt. Denk aan taallessen, koffieochtenden voor ouderen, een mama-café of huiswerkbegeleiding. Neem contact op met de sociaal beheerder over de mogelijkheden.

Ja, dat is mogelijk. De communitybuilders weten aan welke voorwaarden u moet voldoen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden