Iedereen telt. Een overtuiging die wij dagelijks in de praktijk brengen. Zo begeleiden wij jongeren met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) bij het vinden van passend werk. Zoeken wij voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt het juiste (vrijwilligers)werk waar ze blij van worden en met veel plezier doen. Want voor ons staan de behoeften en capaciteiten van mensen centraal.

Wat kunnen wij voor u doen?

Opdrachtgevers

  • Onze participatiemakelaars en activeringscoaches stimuleren en begeleiden (LVB) jongeren en volwassenen naar activiteiten, vrijwilligerswerk of een baan.
  • Wij beschikken over jarenlange ervaring en een groot (partner)netwerk, gericht op mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Veelgestelde vragen

De begeleiders van uw kind op school zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden op dat gebied. Hij of zij weet ook welke instellingen eventueel passend werk kunnen bieden.

Wij hebben contact met alle instellingen en organisaties in de wijk. Wij proberen vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden