Theater: De klokkenluider van Rotterdam

Vrijdagavond 11 maart wordt een ware theaterbeleving! Na een interactieve workshop theaterdans geniet je gezellig samen met jouw familie van de magie van theater met de voorstelling ‘De klokkenluider van Rotterdam’.

Over De klokkenluider van Rotterdam
Misschien heb je het gerucht wel eens gehoord van het monster van de Euromast? Hij wordt daar gevangengehouden door de wethouder van de stad: Frollo. Maar dát mag niemand weten! Zo verschrikkelijk en lelijk is het monster, Quasimodo, trouwens niet. Hij ziet er gewoon net even wat anders uit dan de andere Rotterdammers. Quasimodo zou het allerliefste beneden, tussen de mensen, willen wonen. Maar zal hij daar ooit geaccepteerd worden om wie hij is, zonder dat hij zich anders hoeft voor te doen? Er is maar een manier om daarachter te komen: hij gaat naar het Zottenfestival! Maar dan beginnen de problemen pas echt…

Praktische informatie
Kinderen (vanaf 6 jaar) uitsluitend onder begeleiding van een volwassene! Er zijn kaarten voor het hele gezelschap beschikbaar.

Meedoen met de dansworkshop is niet verplicht, aanmelden voor de voorstelling wel! Aanmelden bij Abdel Acharki: 06-40538504.

Programma
18.00 uur Hofpleintheater open
18.15 uur verzamelen voor dansworkshop
18.30 – 19.00 uur dansworkshop
19.30 uur start voorstelling
20.15 uur pauze
21.30 uur einde voorstelling

Datum 11 maart 2022
Tijd 18:00 - 21:30
Locatie Jeugdtheater Hofplein
Buurt

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden