SOL presenteert DigiKoffer aan Focusgroep

8 juli 2021

Op donderdag 8 juli presenteerden we met trots het eerste exemplaar van de DigiKoffer. Een koffer met E-health producten, waarmee we thuiswonende ouderen ondersteunen in hun dagelijks leven. We presenteerden de koffer in Huis van de Wijk de Banier aan de ouderen die hebben deelgenomen aan de focusgroep.

Samen met de leden van de focusgroep – bestaande uit voornamelijk ouderen – bepaalden we de inhoud van de koffer. In zes bijeenkomsten gaven de ouderen een kijkje in hun dagelijks leven: hoe ziet hun dag eruit? Welke obstakels komen ze tegen? Waar hebben ze behoefte aan?

Meer informatie over de inhoud van de koffer volgt spoedig!

Met dank aan: Anke, Els, Hans, Hansa, Ilona, Josephine, Klaas, Mimi, Peter, Santhusia, Rik (Stadstrainers), Ingrid (Stichting Mens Centraal), Ilona (SOL) en Thuisleefgroep!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden