Tweedejaars studenten presenteren mock-ups voor DigiKoffer

7 oktober 2022

Al een aantal jaar doen wij in samenwerking met Vitaal op Zuid (EMI-HR) onderzoek naar digitalisering en technologie. Tot aan januari 2023 onderzoeken studenten van het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (cmi informatica) twee verschillende onderdelen: Hoe maken we ouderen bewust dat ze langer thuis moeten blijven wonen en hoe versimpelen we de ‘toeleiding’ naar de DigiKoffer.

Deze week presenteerden tweedejaars Informatica studenten hun mock-ups voor het maatschappelijke doel: Rotterdamse senioren op Zuid langer zelfstandig thuis laten wonen. Er zijn verschillende concepten getoond, die ze met de verkregen feedback gaan aanpassen. We kijken uit naar een werkend eindproduct!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden