Vrijwilligers in actie tijdens NLdoet. Doe je ook mee?

25 mei 2021

NLdoet staat weer voor de deur. Samen met onze vrijwilligers doen wij ook dit jaar weer mee aan deze grootste vrijwilligersactie van Nederland. Coronaproof! Ben je er ook bij?

We starten de dag om 11.00 uur in Huis van de Wijk de Banier. In werkgroepen gaan we aan de slag met tuinieren en schoonmaken. Al dat harde werken maakt vast hongerig, daarom trakteren we de vrijwilligers na afloop op een heerlijke High tea. We sluiten de dag af met leuke presentaties van studenten over planten!

Meld je aan via de website van NLdoet, dan maken we er een mooie dag van!

Wat is NLdoet?

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden