SOL zoekt een enthousiaste telefonist/receptionist in Rotterdam

SOL is op zoek naar een enthousiaste telefonist/receptionist in Rotterdam. Een spontane en vriendelijke persoonlijkheid die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en de wil heeft om mensen van dienst te zijn.

Wat ga je doen?

Als telefonist/receptionist ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie en het visitekaartje van SOL. Je hebt een diversiteit aan taken. Je houdt je o.a. bezig met het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon, het ontvangen en registreren van bezoekers, het verzorgen van de post en diverse administratieve werkzaamheden. Je houdt van een uitdaging en bent in staat mee te denken naar oplossingen voor knelpunten. Jouw collega’s kunnen bij jou terecht voor het reserveren van een ruimte en je vindt het geen probleem om op verzoek ondersteunende werkzaamheden uit te voeren.

Wat zoeken wij?

Een spontane en vriendelijke persoonlijkheid die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en de wil heeft om mensen van dienst te zijn. Je hebt een duidelijke telefoonstem, goede communicatieve vaardigheden en goede kennis van de Nederlandse taal. Je kunt snel schakelen en legt snel verbindingen. Daarnaast ben je representatief, nauwkeurig, handig met computers en kun je zelfstandig werken. Je bent een teamspeler en denkt en werkt vanuit het gezamenlijke belang. Ook kan het voorkomen dat je in geval van ziekte, absentie en/of vakantie van je collega’s een extra dag draait (uiteraard in overleg en middels een planning) naast je standaard werkdagen.

Je behoort tot de doelgroep Social Return (Participatiewet, WSW-, WGA/WIA/WAO-, Wajong- of NUG-regeling). Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans naar een betaalde baan en ontwikkelingsmogelijkheden middels Social Return.

Wat bieden wij?

We zorgen goed voor onze mensen en vinden het belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leukt vindt en waar je goed in bent. Het zijn uiteindelijk onze medewerkers die van SOL een succes maken!

We bieden een uitdagende en afwisselende baan voor 16-32 uren per week. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Sociaal Werk (min. € 1.913 max. €2.512 bruto bij een fulltime dienstverband). Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Wie zijn wij?

SOL staat voor Samen Ondernemend Leren. We zijn een ondernemende organisatie met passie en lef. Wij verzorgen het welzijnswerk in Feijenoord, IJsselmonde en Noord. School Maatschappelijk Werk in Delfshaven, gezinsondersteuning (Samen Leren, Opstapje en Instapje) aan de Noord- en Zuidoever, Ouderen Maatschappelijk Werk in de wijkteams, Geheugenpaleizen in Rotterdam, Ridderkerk en Schiedam, individuele begeleiding thuis en preventieve dagbesteding in Maassluis/Vlaardingen/Schiedam en Jeugd- en Jongerenwerk
in Leiden.

SOL Durf(t) te doen!

Vanuit ons motto ‘Durf(t) te doen’ geloven wij dat samen durven doen je verder brengt en helpt om dromen te realiseren, welke droom dan ook. De medewerkers van SOL bedenken, organiseren en realiseren activiteiten die daarbij kunnen helpen. We helpen mensen hun eigen sociale netwerk in te zetten en maken optimaal gebruik van de kracht van de wijk.

 

Wil je ook onderdeel uitmaken van onze organisatie?

Stuur dan jouw cv én motivatiebrief voor 24 maart 2023 naar vacatures@solnetwerk.nl.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden