Thuislessen beweging: Doe met ons mee!

Door de coronacrisis hebben wij helaas alle sportactiviteiten moeten stoppen. Maar juist nu is bewegen en fysieke activiteit belangrijk om gezond te blijven. Actief blijven is heel eenvoudig als je met ons meedoet! Want we zijn heel hard bezig om onze sportactiviteiten digitaal te maken, zodat jullie deze thuis online kunnen doen. Gewoon via de website. We beginnen met SOLsa / Sumba. Vanaf nu plaatsen we op deze pagina steeds nieuwe lessen. De beweegactiviteiten die je nu thuis kunt volgen zijn:


SOLsa/ Sumba. Docent: Suana Schrauwen

SOLsa/ Sumba is dansen op vrolijke swingende muziek en fitness tegelijk. Het is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Dans ervaring is niet nodig. De bewegingen zijn eenvoudig. Iedereen kan thuis meedoen. Wil jij je fitter voelen, je conditie verbeteren en hou je van dansen dan is SOLsa/ Sumba echt iets voor jou!

Er zijn vier lessen beschikbaar en je ziet op filmpje 5 hoe eenvoudig het is. Doe met ons mee!

Ga naar de SOLsa/ Sumba lessen


SOL Zit-Gym voor ouderen. Docent: Marloes Vreugdenhil van Fysiotherapie Bergweg

De meeste ouderen zijn door het coronavirus aan huis gekluisterd. De wekelijkse activiteiten zijn afgelast en het advies is om sociale contacten te beperken. Maar wat doe je de hele dag als je alleen thuis zit? Hoe blijf je toch genoeg bewegen? Je kunt nu meedoen met de online SOL Zit-Gym lessen. Fysiotherapeut Marloes Vreugdenhil van Fysiotherapie Bergweg laat zien hoe je zittend op een stoel met eenvoudige oefeningen in beweging kunt blijven. Specifieke conditie is niet nodig, dus iedereen kan meedoen! Juist nu in deze periode is het belangrijk om te blijven bewegen!

Doe je met ons mee? Er zijn vier lessen beschikbaar.

Ga naar de SOL Zit-Gym lessen


Rotterdam Noord blijft in beweging!

Door de coronacrisis zijn sportaccommodaties en sportclubs gesloten. De komende weken brengen veel mensen noodgedwongen meer tijd door in hun eigen huis. Maar dat wil niet zeggen dat je stil moet blijven zitten. In Rotterdam Noord blijven we ook nu samen in beweging! Zo zijn er diverse creatieve initiatieven van Rotterdamse sportverenigingen, sportieve challenges en leuke filmpjes van online beweeglessen. Hieronder een link met een verzameling van leuke online beweegactiviteiten om de komende tijd fit te blijven.

www.rotterdamsportsupport.nl/actueel/hoe-blijf-je-in-beweging


Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden