Eigen kracht

Eigen kracht

Dat hij ooit in deze positie zou belanden, had Kees nooit gedacht. Tot vijf jaar geleden had hij nog een baan en een inkomen waarmee hij zijn vaste lasten en de wekelijkse boodschappen kon betalen. Soms hield hij wat geld over en kocht daarmee iets leuks voor de tuin. Het ging allemaal goed totdat hij zijn baan verloor. Hij was niet de enige. Dat was dan ook de enige troost.

Opeenstapeling
Toen zijn werkloosheidsuitkering na drie jaar stopte, had hij nog steeds geen werk. En vanaf dat moment ging het mis. Zijn uitgaven waren hoger dan zijn inkomsten, de schulden stapelden zich langzaam op. Het werd alsmaar ingewikkelder om eruit te komen, totdat hij op aanraden van zijn buurvrouw hulp zocht.

Opstapje
Nu lijkt het weer goed te komen. Zijn schulden slinken langzaam en samen met Tonny, zijn buddy, heeft hij zijn financiën weer op orde. De rust is er weer, en nu durft Kees ook vrijwilligerswerk te doen. En wie weet is dat het eerste opstapje naar betaald werk.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden