Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

Meedoen in de stad; met ondersteuning op maat

‘Zorgen doe je samen’ daar zijn wij van overtuigd. In Maassluis, Vlaardingen en Schiedam verzorgen wij voor ouderen de juiste steun en netwerken. Zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen en meedoen aan de samenleving.

Voor en door ouderen

De ouderen en hun talenten staan daarbij centraal. Want vaak gaat het over ouderen, maar wordt hun eigen inbreng over het hoofd gezien. In onze aanpak gaat het niet alleen om de zorgvraag, maar ook zingeving en kwaliteit van leven maken daarvan onderdeel uit. De individuele vraag is daarbij leidend, en niet het collectieve aanbod.

Ontdekken wat je wilt en nog kunt

Samen met de oudere en hun mantelzorgers onderzoeken we wat passend is bij hun leefwereld en wat zij graag willen doen. Bijvoorbeeld op het gebied van vrijwilligerswerk of workshops. De Vitaliteitscoach helpt hen daarbij. Want ongeacht je leeftijd, oud ben je pas als je zo voelt!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden