Definitieve gunning welzijnsopdracht Rotterdam

22 februari 2022

Dinsdag 22 februari heeft de gemeente Rotterdam de definitieve gunning bekendgemaakt voor de welzijnsopdracht ‘Heel de stad’ in Rotterdam. We zijn blij en trots te kunnen melden dat SOL de opdracht gegund heeft gekregen voor de gebieden Noord, IJsselmonde (nieuw) en Feijenoord (nieuw).

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen, zodat we deze nieuwe opdracht per 1 juni kunnen gaan uitvoeren in bovenstaande 3 gebieden. We kijken er naar uit om ons werk voor bewoners in Noord voort te zetten en de fijne samenwerkingen (nog) verder uit te bouwen. Per 1 april (Feijenoord) en per 1 juni (IJsselmonde) gaan we met veel plezier en enthousiasme aan de slag voor bewoners in de 2 nieuwe gebieden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden