Spin in ’t Web

De Spin in ’t Web van SOL werkt voor, door en mét het wijknetwerk. Woon je in Leiden of Rotterdam en heb je een casus waar je niet uit komt? Een leuk idee, waarvan je niet zeker weet waar je die kwijt kan? Of mis je iets in de wijk? Neem dan contact op met de spin!

Wandelende sociale kaart

Voor de Spin in ’t Web bestaat het wijknetwerk uit het formele en het informele netwerk; van zorg tot aan veiligheid, van actieve bewoners tot aan multinationals en ondernemers. Iedereen die iets doet in de wijk, is in het vizier van de Spin. Eigenlijk is de Spin een soort wandelende sociale kaart van de wijk.

Sparringpartner

De Spin in ’t Web van SOL staat altijd klaar als sparringpartner. Heb je een casus waar je niet uit komt? Een leuk idee waar je niet zeker van weet waar die je die kwijt kan? Of mis je iets in de wijk? Neem dan contact op met de Spin! De Spin in ’t Web zal met je meekijken en meedenken in mogelijkheden.

Wijknetwerkbijeenkomsten

Meerdere keren per jaar organiseert de Spin in ’t Web wijknetwerkbijeenkomsten, waarbij we op een inspirerende en prikkelende manier relevante thema’s bespreken. Uiteraard werken de Spinnen hierin graag samen met een netwerkpartner. Heb je een mooi thema, dat nog niet aan bod is gekomen? Neem dan contact op met de Spin!

Deze netwerkbijeenkomsten zorgen niet alleen voor nieuwe kennis, maar vooral ook voor nieuwe ontmoetingen, nieuwe contacten en nieuwe verbindingen en samenwerkingen.

Contactgegevens Spin in 't Web

Marcel de Jong

Spin in 't Web Feijenoord

06 - 27 09 79 58 mdejong@solnetwerk.nl

Siviene Rocha Morais - Spin in 't Web IJsselmonde

Siviene Rocha Morais

Spin in 't Web IJsselmonde

06 - 28 79 36 56 srocha@solnetwerk.nl