SOL Factor 21 Zomerprogrammering

Schrijf je snel in voor een activiteit!

Op deze pagina staat het activiteiten aanbod van SOL tijdens de zomervakantie. Kijk in de agenda en schrijf je snel in voor de activiteit die je wilt volgen. Je kan filteren op datum en op leeftijd. Zie je een super leuke activiteit, klik er dan op om snel je plekje te reserveren.

Bij het aanmelden voor een activiteit vragen we je om een aantal contactgegevens. Door je inschrijving te voltooien ga je ermee akkoord dat we deze gegevens gebruiken voor de uitvoering van de activiteit. Tevens gelden tijdens al onze activiteiten de SOL spelregels.

[ameliaevents]

De activiteiten vinden plaats volgens de laatste richtlijnen van de RIVM. Lees de corona maatregelen die gelden tijdens de SOL zomerprogrammering activiteiten goed door, je leest zie hier.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/solnetwerk.nl/httpdocs/web/app/uploads/cache/37fb9dbd03a86076fe8b40ce2302e46437a45335.php on line 5

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/solnetwerk.nl/httpdocs/web/app/uploads/cache/37fb9dbd03a86076fe8b40ce2302e46437a45335.php on line 6

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden