Checkpoint en Formulierenteam verder als ‘Infoplein’

In Rotterdam kennen we de mooie traditie van de ‘formulierenteams’. Een laagdrempelige plek waar bewoners terecht kunnen met hun vragen over post en formulieren. Voortaan gaat deze service in alle gebieden van SOL verder onder de noemer ‘Infoplein’. Een vertrouwde naam voor bewoners van Feijenoord, een nieuwe naam voor het Formulierenteam in IJsselmonde en Checkpoint in Noord.

Tijdens de Infopleinen van SOL zitten studenten, vrijwilligers en professionals op vaste momenten klaar in de Huizen van de Wijk om buurtbewoners te helpen met (digitale) communicatie met de overheid en ander instanties.

Alleen op afspraak

Vanaf 9 oktober zijn de Infopleinen van SOL alleen nog te bezoeken op afspraak. Als inwoner van Feijenoord, IJsselmonde of Noord kun je bellen met 010 – 244 82 40. Je krijgt dan een tijdstip toegewezen en de telefonist vertelt je of je bepaalde zaken moet meenemen naar het spreekuur.

Door alleen nog op afspraak te werken, kunnen we de wachttijden voor bewoners enorm beperken en de hulp die we bieden nog beter uitvoeren.

De koffie staat klaar!

Graag tot ziens bij een van de Infopleinen van SOL.