De magie van theater. Ga je mee?

Vrijdagavond 11 maart wordt een ware theaterbeleving! Na een interactieve workshop theaterdans kun je gezellig samen met jouw familie genieten van de magie van theater met de voorstelling ‘De klokkenluider van Rotterdam’.

Het verhaal van de de klokkenluider…

Misschien heb je het gerucht weleens gehoord van het monster van de Euromast? Hij wordt daar gevangengehouden door de wethouder van de stad: Frollo. Maar dát mag niemand weten! Zo verschrikkelijk en lelijk is het monster, Quasimodo, trouwens niet. Hij ziet er gewoon net even wat anders uit dan de andere Rotterdammers. Quasimodo zou het allerliefste beneden, tussen de mensen, willen wonen. Maar zal hij daar ooit geaccepteerd worden om wie hij is, zonder dat hij zich anders hoeft voor te doen? Er is maar een manier om daarachter te komen: hij gaat naar het Zottenfestival! Maar dan beginnen de problemen pas echt…

Ga met ons mee naar deze leuke familievoorstelling van Jeugdtheater Hofplein en zie met eigen ogen hoe dit spannende verhaal afloopt!

Praktische informatie

Programma
18.00 uur – Hofpleintheater open
18.15 uur – verzamelen voor dansworkshop
18.30 uur – dansworkshop (tot 19.00 uur)
19.30 uur – start voorstelling
20.15 uur – pauze
21.30 uur – einde voorstelling

Let op: kinderen (vanaf 6 jaar) kunnen uitsluitend mee onder begeleiding van een volwassene. Er zijn kaarten voor het hele gezelschap beschikbaar!

Meedoen met de dansworkshop is niet verplicht.

Aanmelden

Ga je gezellig met ons mee? Meld je dan vooraf even aan (= verplicht!) bij Abdel Acharki: 06-40538504.